Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SVD Dragonuv ? Wycena Evo i m107

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest do cholery z tą bronią, wszedzie do niej znajduje amunicje ( boulder, norad ) A nigdzie jej nie znalazłem, trzymałem w ręce każdą broń (SR) nawet m107 przyszło mi łatwiej zdobyć. Więc pytam co to kurwa jest ? Gdzie moge znaleźć SVD ? Snajpa przez innych uważana za syf ale nie przeze mnie. Drugie pytanie to ile warte jest evo 3 ? I ew m107.

Opublikowano

To jest rzadka broń, ale akurat amunicje łatwo znaleść dlatego że SVD jest sniperką szybko strzelną. Więc dużo ammo potrzebuje

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

No ale to troche nie halo... Mam m107 evo 3 blaser awm ale svd nie ma a nie będe w boulder rushował z vss ? SVD rozpierdala system, ale jak pierdolnie m107 (strzelałem w smallville) ta 2 ludzi napisało "pls no kill me bro". A co do wyceny evo i m107 ?

Opublikowano

Bo system lootu w tej grze to zagadka, według mnie teraz łatwo ją znaleść na tych premium serwerach.

Opublikowano

SVD Nie jest rzadką snajperką. Trzeba wiedzieć gdzie ją szukać. Szkoda że jest to Rosyjska snajperka która w BF3 jest naprawde zajebista lecz w infestation zrobili z tego najgorszy szit. SVD się respi na farmach np. Tyler Ranch , Shrute Farm , Patch Farm itd itp. Lonstree Farm. Wystarczy kilka serwerów oblecieć. W Tyler ranch 1 run zajmuje ok. 1-2 minuty. Logujesz się na 10-20 serwerów i prawdopodobnie znajdujesz SVD.

Co do wyceny M107. Najbardziej się tą snajperkę opłaca kupować. A dlaczego?

1. Ma duży DMG więc większość pada na hita ( Chyba że uzbrojeni po zęby i ze skillami )

2. Jest tania. Można ją wyrwać za 300-350 GC a takiego blasera lub mausera za 350 wzwyż musisz.

3. Można pomylić jej dźwięk z AW Magnum więc niewiem czy to zaliczać do plusów czy minusów. Jedni spierdalają przed dźwiękiem drudzy idą za dźwiękiem.

4. Ma bardzo fajny bulletdrop. Jeden z tych mniejszych. ( bulletdrop - opadanie kuli , przyciąganie ziemskie ) więc się fajnie na niej strzela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...